Sommerferie 2019

Fra 2017-turen Frankrike: Mont-Saint-Michel er en opprinnelig  tidevannsøy i regionen Normandie i Frankrike. Den ble først bebygd på 500- og 600-tallet, og het da Mont Tombe. Bebyggelsen har gjennom århundrene blitt ytterligere utvidet, og øya er i dag en egen kommune. Innbyggertallet (1999) oppgis til 50.

Da er alt snart klappet og klart for sommerens bobiltur. Hele huskelista er klarert og i morgen ( torsdag 20. juni) etter jobb setter vi turen sørover mot Frankrike, Reims og Champagnedistriktet. Videre løype er planlagt mot Alsace og Alpenstrasse på vei hjem. Men: til syvende og sist er det været som bestemmer. Vi vil jo gjerne ha både sol og varme når vi først drar så langt sør. så det kan komme endringer underveis. Vi besøkte Frankrike også i 2017 – og likte oss fantastisk godt. Da gikk turen til Normandie og Loire-dalen. Da hadde Per kjøpt #francepassion. Et adgangskort som gjør at du kan campe gratis på en del gårder og destinasjoner i hele Frankrike. På hver plass kjøpte vi med oss vin, kjøtt eller ost videre – det hadde vi jo bruk for allikevel. Anbefales på det sterkeste!

Du kan lese mer om det her:

https://www.france-passion.com

Jeg skal prøve å blogge underveis. men tar ikke med annet enn mobil – og da er mulighetene litt mindre – men jeg skal prøve. GOD SOMMER til alle 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s