Oppdal – Fjell og fårikålfestival

Fredag 4. oktober

Bilen var pakket og klar når Per kom fra jobb. Vi hadde vært litt av og på om vi skulle dra til Oppdal, for meldingene hadde variert fra snøbyger til skyfri himmel. Nå var altså dagen her og sola skinte fra skyfri himmel! Tidligere hadde vi reservert plass med strømtilgang, denne var avbestilt pga de dårlige værprognosene, så da ble vi henvist til en plass ved kulturhuset uten strømtilgang.

Vel framme var det gryterett – om kvelden var det dans på hotellet, så det blei jammen en svingom og 🙂 kl 01 var vi tilbake til bilen. det var minus 7 ute og 1 pluss inni bilen. batteriene var plutselig flat….

Det blei ei kald natt og motoren måtte startes på morraskvisten – det var fortsatt minus 7 ute. Vi blei enig om å få med oss alle begivenhetene på festivalen før vi dro hjem.

Det var masse god lokal mat, Fosen var også representert ved Romstad Gård og Uthaug Fisk. Hyttemessa i Kulturhuset fikk vi også med oss. Det blei litt shopping av fisk og Lill bare MÅTTE kjøpe et saueskinn. – og middag? FÅRIKÅL seff 🙂

Lørdagskvelden var vi hjemme igjen – fyre i peisen og forberede seg på vinteren.

…. og ikke minst glede seg til en ny sesong til våren 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s