Champagnehagen og Rømskog :-)

Torsdag 21.- Lørdag 23. mai

Etter en god frokost var vi klar for neste etappe, målet var Rømskog hvor Inas foreldre har hytte, men FØRST: skulle vi innom «Champagnehagen» i Indre Østfold, som jeg har hatt kontakt med via instagram. Både jeg og Per er i overkant interessert i hage – og Lisa som eier hagen var så snill å invitere oss til en omvisning hvis vi var på de kanter. Det slo vi til på! Du verden sier jeg bare – hagen er jo vakker på bilder – men i virkeligheten var den et eventyr! Se flere bilder: følg henne på instagram @champagnehagen 🙂 Tusen takk for oss, Lisa:-)

Så gikk ferden videre til Rømskog, Ina hadde klarert at vi fikk stå med bobilen på plassen til Rømskog Spa og Resort. De kan du lese mer om her: https://romskogspa.no Nå var vi samlet igjen yngstemann Lasse, Ina og barna og Inas foreldre. Vi hadde heller ikke møttes siden februar. Det var mye å ta igjen 🙂 Når vi kom stod de klar med varm grill – noe varmt før vi skulle utforske aktivitetsløypa – som lå både høyt og lavt. Om kvelden ble det grilling med masse godt på menyen – og feiring av Liss´ bursdag. Det var godt å se igjen alle – og spesielt de to små:-)

Fredag 22. mai

Etter en god natts søvn var det familiefrokost i hytta – Lasse hadde lagt opp turen som skulle gå til Branntårnet. Kjempefin løype i skog og mark. Det var nydelig vær, glimt av sol, men ikke noen sommervarme. Barna er kjempesprek og veldig glad i å gå tur. Det smakte godt med forfriskning på branntårnet som også kunne by på ei fantastisk utsikt. Om kvelden var det grilling av laks – nam:-)

Lørdag 23. mai

Lørdagsmorgen og deilig frokost i hytta – i dag var det småregn og et solgløtt innimellom. Vi skulle i aktivitetsløypa først – så prøve fiskelykken på andre siden av vannet. På hotellet strømmet det til gjester – i dag var det bryllupsfeiring… Mens vi tok turen på stien rundt vannet startet regnet – det pøste ned! Ingen hadde regnklær, så våt var vi når vi kom til fiskeplassen og under tak:-) Terje og Lasse prøvde fiskelykken men ikke et napp… Tilbake til hytta var det tid for ei siste samling før vi måtte dra – det var langt hjem til Oksvoll – vi måtte ta det i to etapper. Men FØRST: Lasse og Ina serverte deilig lasagne med salat og hvitløksbrød – det skulle nok holde hele Østerdalen:-) Kjempegodt! Så var det tid å ta farvel – All good comes to an end – alltid leitt å dra – vi bor jo så langt unna….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s