Larkollen dagens mål!

Mandag 18.- 21. mai

Målet i dag er Larkollen men FØRST: skal vi hente barnebarnet Lennox ( 4 år) som skal bli med på bobiltur for første gang – jeg vet ikke hvem som gledet seg mest – han eller oss:-) Ina hadde gjort klart alt – klesskift, hjelm og sykkelutstyr. Per hadde forhåndsbestilt – så det var rett på «plass 14» på Larkollen Camping. Les mer om plassen her: https://larkollencamping.no Her hadde hver bobil god plass, sola varmet og etter en runde på lekeplassen var det tid for grilling 🙂 og leggetid.

Tirsdag 19. mai – Sykkeltur Larkollen rundt

På Larkollen var det masse tur- og sykkelstier. Per hadde plukket ut ei skikkelig skogsløype, men det var ikke problem for Lennox. Han er vel den sprekeste av oss. Vi hadde med niste og kaffe – flere fine stopper på idylliske Larkollen – se bare bildene:-) Vel tilbake var det tid for lekeplassen igjen – grilling og nattero. I dag var det ikke mye barn her – men i morgen var det fullbestilt. Torsdag er det jo Kr. Himmelfart og fridag.

Onsdag 20. mai – sykkeltur og vandre over til «Lille Danmark»

Vi hadde lest om de flotte strendene og strandområdet på Larkollen – det skulle utforskes i dag. Temperaturen tilsa ikke noen bading – men skyfri himmel og vindstille ga oss en drømmedag! Det ble tid til lekeplassen og grilling i dag og – mye frisk luft og trøtt til kvelds:-) Innen vi la oss var campingplassen full (!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s