Namsos – Rai Rai 5.-7. juni 2020

Fredag 5. juni 2020

I strålende sol kom vi oss avgårde i rett tid – kjørte over Osen på dårlige veier . Disse skulle stått ferdige nå – men det var enda mye arbeid som stod igjen. Det blir en annen vei hjem! Tidlig ute for å sikre oss en fin plass ved vannet på Plusscamp Namsos Camping. Og DET var det 🙂 Det var frisk vind – så leveggen måtte opp, funka godt den 🙂 Så var det grilling av middag før vi fikk lag av trivelige naboer fra Oksvoll. Randi og Ola var på en av sine første turer med ny bobil. Der ble det koselig lag og fin avslutning på dagen:-)

Trebyen og rockebyen Namsos

Namsos ligger der hvor elva Namsen møter Namsenfjorden. Byen ble bygd opp rundt tømmerdrift og Namsos kalles derfor også for trebyen. Sagbrukene lå tett langs fjorden og både materialer og ferdighus ble eksportert i stor stil. I dag er Namsos for mange mest kjent for Prudence, Åge Aleksandersen og D.D.E. Fra tidlig på 60-tallet og fram til i dag har denne kystbyen i Namdalen fostret flere nasjonale rockestjerner.

https://visitnamdalen.com/namsos/

Lørdag 6. juni 2020

GUESS WHAT??? I dag har vi 39-års bryllupsdag!!! Gratulerer til oss:-)

Etter en god frokost var det tid for sykkeltur, inn til Namsos by i finværet. Salatlunsj, noe for tørsten og litt guiding. Vi fant ikke det vi skulle ha i butikkene, så det ble ingen shopping. Kvelden var vi klar for grilling igjen – det så ut som det var bare oss som hadde sol. Blå himmel over campen heile dagen:-) Svarte skyer nærmet seg, så det var å pakke inn levegg og rulle inn markise i all hast. Samling i vår bil etterpå. Alltid hyggelig å treffe på godt lag når man er på tur:-)

Søndag 7. Juni våknet vi til en regntung morgen – da var det straka vegen hjem etter frokost. Takk for nok ei fin helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s