Råkvåg

Fredag 12. – søndag 14. juni 2020

Først litt om stedet til deg som ikke har vært her før: https://www.raakvaag.no https://www.visitnorway.no/listings/bryggene-i-råkvåg/118678/

Fredag: bilen var klar for tur – dro hjemmefra i rett tid det lille stykket til Råkvåg som ligger i nabokommunen. Bjørkvik Camping ligger idyllisk til med utsikt ut Stjørnfjorden og over til Høybakken og Stallvika. Vi fikk en kjempefin plass helt ved vannkanten. Det var tid for lunsj. Resten av dagen gikk med til å nyte det herlige været som kunne vise fine 26+. Om kvelden ble det reker før det ble et besøk i den lille «baren» til Bjørkvik. Tidlig til sengs, vi måtte være opplagt til en ny dag.

Campingen kan anbefales på det varmeste! https://www.raakvaag.no/bjorkvik-hytteutleie/

Lørdag 13. juni

Rolig morgen, Per testa grilling av egg og bacon til frokost ( på den nye grillmatta han hadde kjøpt – veldig bra resultat!) Syklet det lille stykket inn til Råkvåg sentrum, bakke opp og bakke ned. Her var det liv og røre! Folk ser ut til å slappe mer av i forhold til koronaen – men avstand overholdt:-) 1 iskald Corona forsvant i solsteiken på «Råkvåg Gjestgiveri og Marina» ( 26+) legger ved en del bilder både fra bryggene og serveringsstedet – hit MÅ du ta deg en tur! Om kvelden ble det grilling på campen før «3 vise menn» spilte opp. Max 50 til stede som koset seg i kveldssola:-) FOR en fin sommerkveld!:-)

Søndag: Samme gode varmen i dag også. Etter frokost var det å sule opp og dra hjem og nyte solen på Oksvoll. Takk for ei super helg Råkvåg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s