Riasten offroad🚴‍♀️🚴🏿‍♂️

Lørdag 27.juli

Riasten rundt på sykkel.

Våknet til en varm dag m gr langt over 20 allerede kl 8. Kl 10 syklet vi avgårde m Riasten rundt som mål. Dette ble en tur på alle mulige underlag. Først 7km flatt på asfalt. Så svingte vi av på en bomvei som går over til Ålen og her traff vi på en 7km lang sammenhengende motbakke. Noen til dels ganske bratte. Vel oppe var d kupert terreng og veien gikk langs idylliske små fjellvann. Så var d ned til Riastenvann som er ganske stor. Her ble d kaffe og mat+ bading. Ingen badeklær og ingen bilder😆😆Så bøyde vi av og inn på private seterveier før d gikk over til kjerrevei for så å bli stier som ikke lot seg sykle. Stien førte oss så opp til veien mellom Brekken og Stugudal. Avslutningsvis ble d en heftig nedkjøring m 8% helning.

Vi raste forbi campingen og bort til Vækterstua og svelget ned 2 halvlitere m deilig kaldt øl. Vel fortjent etter 45 km , 560 høydemeter og nærmere 30 gr😎😇😎

Tilbake i camp ble d et forfriskende bad i kalde Stugudalsvannet etterfulgt av skinke og ost skyllet ned m champis. Ikke kleint d heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s